Био кафе директно от източника - в Кафе Атлас София


Малко повече за нашите кафета и в частност за предстоящата премиера на Peru Alto Palomar Bio Organicaly grown coffee:

Тройно сертифицирано кафе (със сертификат за Органичен продукт, а също така и сертификати от Fair Trade/Справедлива търговия/ и CSC - Certified Specialty Coffees Association), богато на качество и на история.

Кооператива Агроария Cafetalera Ecologica Alto Palomar днес има около 120 фермери, отглеждащи кафе в съответствие със строгите критерии за биологично земеделие. Зърната се берат ръчно и реколтата се обработва на място при пълно зачитане на етническите, социалните, етичните и екологичните ценности на района на отглеждане и на населението му. Сертификатът за справедлива търговия свидетелства за ползата от производството на това кафе за социалното развитие и местната икономическа жизнеспособност. Освен това, качеството му е сертифицирано от CSC®. Кафе, придружено от много гаранции, с които се гордеем!

В допълнение към всичко това, невероятният характер на това кафе ще ви зашемети с постоянно качество, баланс и различни сензорни характеристики. Неговите нюанси на мед, препечен бадем и сладък тютюн вървят заедно с богата консистенция и деликатна киселинност. Какаовият послевкус ще ви доставя удоволствие дълго след последната глътка.

Идеално е за самостоятелно еспресо по всяко време на деня, но също така е и перфектен другар на печените сладкиши за закуска. Тази смес от качествени кафеени зърна съдържа само сертифицирани от CSC® сортове: върху  всяка торба ще намерите номериран етикет за борба с фалшифицирането, който гарантира използването единствено на сертифицирани от CSC кафеени зърна.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Из вкусните истории на едно кафене - кекс

Ехоо, лятооо и корни

Веган Кантучини (веган бисквити) Best ever