Ала Рафаело :)
Бонбони Рафаело или почти
Днес за празника реших да ви представя любимите ми бонбони Рафаело, но малко в по- полезен варианти.
Този път ще ги направим сурови рафаело, в някои от следващите постове ще ги видите и в не толкова веган вид :)
Днес за празника реших да ви представя любимите ми бонбони Рафаело, но малко в по- полезен варианти.
Този път ще ги направим сурови рафаело, в някои от следващите постове ще ги видите и в не толкова веган вид :)
Съжалявам, че снимката ми е само една, но изчезнаха светкавично преди да се усетя :)
Ето и рецептата:
Рецептата е за около 40 бонбона, в зависимост от големината (продуктите на половина за по- малко бонбончета):
200 гр сурово кашу (предварително накиснато от предния ден)
2.с л кокосово масло
2 с л мед
50 гр. кокосови стърготини- като отделим малко за овалване
и 2 ванилия (може и без тях)
40 бр, сурови бадеми (накиснати и обелени) за пълнеж- цели
В любимият ми блендер първо смиламе кашуто, след което добавяме на куп всички останали съставки без бадемчетата. Получава се тесто от което се оформят топчета, в средата на които поставяме по едно бадемче. Оформяме и овалване в отделените кокосови стърготини.
Най- добре е да се охладят преди консумация.
ДА ВИ Е СЛАДКО !
Коментари
Публикуване на коментар